sorry, men glasstårtan blev god :P
Förlåt att jag inte har skrivit så mycket den senaste tiden, men det är så mycket med jobbet så jag har inte orkat + att det har varit så mycket annat.
Men iaf det mesta har varit bra sen sist, pappa och familjen har kommit hem från Bulgarien (i går) jag fick två hoods, två linnen och en tee. Och sist men inte minst fick jag min underbara parfym Armani Diamonds.
Just nu sitter jga bara och avundas alla som åker utomlands, usch! Jag vill också, jag har absolut inget att göra på jobbet. Helsegt! Men men jag har ju lite att se fram imot. Som t ex, på lördagska jag och mamma kolla på Håkan Hellström konserten, på fredag nästa vecka ska jag köpa en kamera (som jag skrivit om tidigare), på lördagen efter det bär det av till Göteborg och Liseberg. Sen Den sista veckan på lovet ska jag spendera på Skiathos, (en ö i Grekland).
Så jag har mitt roliga kvar.
Förra helgen ar jättetrevlig, tack för att ni kom! Och min glasstårta blev riktigt bra!
Så nu ska jag va snäll och lägga upp receptet.
Men iaf det mesta har varit bra sen sist, pappa och familjen har kommit hem från Bulgarien (i går) jag fick två hoods, två linnen och en tee. Och sist men inte minst fick jag min underbara parfym Armani Diamonds.
Just nu sitter jga bara och avundas alla som åker utomlands, usch! Jag vill också, jag har absolut inget att göra på jobbet. Helsegt! Men men jag har ju lite att se fram imot. Som t ex, på lördagska jag och mamma kolla på Håkan Hellström konserten, på fredag nästa vecka ska jag köpa en kamera (som jag skrivit om tidigare), på lördagen efter det bär det av till Göteborg och Liseberg. Sen Den sista veckan på lovet ska jag spendera på Skiathos, (en ö i Grekland).
Så jag har mitt roliga kvar.
Förra helgen ar jättetrevlig, tack för att ni kom! Och min glasstårta blev riktigt bra!
Så nu ska jag va snäll och lägga upp receptet.
Ingredienser
2 dl socker
4 st äggulor
200 g philadelphiaost
4 dl vispgrädde
4 st äggvitor
1 st marängbotten (finns att köpa färdig)
2 dl blandade bär
Gör så här
1. Vispa socker och gulor poröst och blanda med philadelphiaosten.
2. Vispa grädden och vänd ihop den med äggsmeten.
3. Vispa vitorna till hårt skum och vänd försiktigt ner dem i smeten.
4. Lägg marängbottnen i en hög kakform med löstagbar botten och fyll på med smeten.
5. Täck tårtan med plastfolie och frys i minst 5 timmar före servering.
6. Garnera med bär.
Lycka till!
Nee ni, nu ska jag gå och slagga!
Sleep well cykelställ!
XOXO Malin
Kommentarer
Trackback